Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΣΕΙΣΜΟΣ - ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΤΕ

Επειδή τις τελευταίες μέρες γίνεται ένας πανικός με τις δημοσιεύσεις για σεισμούς ,σας παρακαλούμε να αγνοείτε όλες αυτές τις ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ που γράφονται και ακούγονται απο άσχετους και υποθετικά γνώμονες.ΓΙΑΤΙ άραγε όλοι αυτοί που προβλέπουν μεγάλο σεισμό στην Στερεά Ελλάδα ΔΕΝ προέβλεψαν και τοθς σεισμούς στην κεφαλλονιά ώστε να είναι έτοιμος ο κόσμος και οι αρχές ??? ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ... ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ,ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ .Μην ακούτε κανέναν .Το μόνο που πρέπει να έχετε στον νού σας είναι οι απλές οδηγίες σε περίπτωση σεισμού ,μια σφυρίχτρα και ένα μπουκαλάκι νερό κοντά στο κρεββάτι σας . Προμηθευτείτε φορητό ραδιόφωνο με μπαταρίες, φακό και βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών.

ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ

http://www.civilprotection.gr/el/%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE
%BF%CE%AF



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με το παρακάτω υπόμνημα οτι η μοναδική εθελοντική ομάδα που είναι και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων της Πολιτικής Προστασίας για την Στερεά Ελλάδα είναι ΜΟΝΟ η ΕΕΕΔ Λιβαδειάς .ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σας ενημερώνουμε για την αλλαγή που επήλθε από 24/01/2012 στο Δ.Σ. της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς, μετά από την οικιοθελή αποχώρηση του απερχόμενου προέδρου Κου Γεωργίου Ανέστη.

Το νέο Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.Δ. Λιβαδειάς έχει ως εξής:

· Πρόεδρος: Τζαμάλας Νικόλαος
· Αντιπρόεδρος: Τσουλής Μιλτιάδης
· Γ. Γραμματέας: Ανέστης Νικόλαος
· Ταμίας: Παλαμίδας Αναστάσιος
· Α Μέλος: Κούτσικος Γεώργιος
· Β Μέλος: Κατσίκας Παναγιώτης
· Γ Μέλος: Κουτελίδας Ιωάννης

Με εκτίμηση,
για την Ελληνική Ένωση Έρευνας &  Διάσωσης - Κέντρο Επιχειρήσεων Λιβαδειάς