Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Γεμάτο το Σαββατοκύριακο για την ΕΕΕΔ Λιβαδειάς

 Περιπολίες, ποδηλατικούς γύρους και περιφορά της εικόνας του Αγίου Ρηγίνου περιελάβανε το πρόγραμμα των μελών της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς για το το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.



                         


Το Σάββατο 4 Ιουνίου τα μέλη της ΕΕΕΔ Λιβαδειάς συμμετείχαν στην περιφορά της εικόνας του Αγίου Ρηγίνου με αφορμή την εορτή της ανακομιδής των ιερών Λειψάνων του στις 5 Ιουνίου.



                                              






Η Κυριακή ήταν άκρως ποδηλατική μέρα. Η ΕΕΕΔ Λιβαδειάς κάλυψε μέρος του διεθνή ποδηλατικού αγώνα κατά μήκος του περιφερειακού δρόμου αλλά και τον 10 ποδηλατικό γύρο Αλιάρτου με τον οποίο γιορτάστηκε η Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος.







Ευχαριστούμε το permissos.gr και το Εν Όψει Αλίαρτος για το φωτογραφικο υλικό.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Ολοκληρώθηκαν για την τρέχουσα σχολική χρονιά οι παρουσιάσεις Α Βοηθειών σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 Η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς ολοκλήρωσε για φέτος τις παρουσιάσεις Α' Βοηθειών στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 


Με τους μαθητές της Έκτης Δημοτικού και τους δασκάλους 7ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό των 1ο και 12ο Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς έκλεισε ο κύκλος των εκπαιδευτικών παρουσιάσεων.






Τα μέλη της ΕΕΕΔ ευχαριστούν όσους τους έκαναν την τιμή να τους καλέσουν φέτος και ανανεώνουν το ραντεβού τους για τη νέα σχολική χρονιά.



Στείλτε μας email στο eeedlivadeias@gmail.com εάν επιθυμείτε να έρθουμε με τη νέα σχολική χρονιά στο σχολείο σας για μια παρουσίαση Α' βοηθειών.