Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Ενημέρωση της Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς σχετικά με την κινητοποίηση πολιτών για την περιμετρική περιφρούρηση του Δήμου μας και όχι μόνο, ενόψει του δύσκολου τριημέρου.


Η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους πολίτες που έχουν έρθει σε επικοινωνία σχετικά με τη συμμετοχή τους σε πυρασφάλειες του Δήμου μας αλλά και όσους μεμονωμένα έχουν οργανωθεί και το έχουν πράξει.

Ενόψει των δύσκολων καταστάσεων που επικρατούν αλλά και ότι η ομάδα βρίσκεται συνεχόμενα 3 μερόνυχτα στα βουνά για περιπολία και πυρασφάλεια δεν δύναται να εξασφαλίσει την οργανωμένη ασφαλή δράση όλων των πολιτών.
Προτείνει λοιπόν για όσους επιθυμούν, να βρίσκονται σε "κόμβους" ανάμεσα στην πόλη και το δάσος. Περιοχές στις οποίες υπάρχει περιμετρική θέα των δασικών εκτάσεων είναι : 
α. Γήπεδο (είσοδος χωματόδρομου προς Άη Λιά - Κεραμίδι
β. Νοσοκομείο -παρκινγκ
γ. Πέρα Χωριό - Βοσκοπούλα
δ. Εκκλησάκι Άη Λιά (ναός βασιλέως Διός


Καλή δύναμη σε όλους και αχρείαστοι.





 

Ο Δήμος Λεβαδεών παραχώρησε και 2ο όχημα ενόψει του δύσκολου τριήμερου στην Ε.Ε.Ε.Δ. Λιβαδειάς

 Η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς ευχαριστεί το Δήμο Λεβαδέων για την παραχώρηση ενός οχήματος ενόψει του δύσκολου τριημέρου που πρόκειται να ακολουθήσει.
Για άλλη μια φορά στέκεται αρωγός στο δύσκολο έργο των εθελοντών μας.

Οι εθελοντές διασώστες της Ε.Ε.Ε.Δ. Λιβαδειάς βρίσκονται 3 μερόνυχτα τώρα στα βουνά του Δήμου μας με συνεχόμενες περιπολίες και πυρασφάλειες.