Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Η ΕΕΕΔ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

 
Με δυο κλιμάκια πραγματοποιήθηκε η σημερινή περιπολία από την ΕΕΕΔ Λιβαδειάς και το Κέντρο Επιχειρήσεων Αλιάρτου.

Συγκεκριμένα, ένα όχημα 4x4 βρισκόταν στην περιοχή του Ελικώνα μέχρι τις απογευματινές ώρες και ένα δεύτερο όχημα 4x4 στην περιοχή του Αλιάρτου.





Τα μέλη της ΕΕΕΔ Λιβαδειάς και του Κέντρου Επιχειρήσεων Αλιάρτου βρίσκονται σε επιφυλακή για τυχόν προβλήματα που δημιουργηθούν από τον χιονιά.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 7η ΕΜΑΚ


 Στα πλαίσια συνεργασίας της ΕΕΕΔ Λιβαδειάς και του Κέντρου Επιχειρήσεων Αλιάρτου με την 7η ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς  πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπαιδευτικό χαρακτήρα  στην αίθουσα cineplex Φίλιππος στις 20-1-2022. Παρόντες ήταν ο υποδιοικητής της 7ης Εμακ με δυο στελέχη της, ο διοικητής της ΠΥ Λιβαδειάς κ Πούλος με 12 στελέχη, ο Ορειβατικός Σύλλογος Λιβαδειάς, ο υπεύθυνος για την Πολιτική Προστασία του Δήμου Λιβαδειάς. Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του εξοπλισμού και υλικών για χρήση σε ορμητικά νερά και φαράγγια, όπως επίσης και για την διάσωση στο βουνό. 



Στην συνάντηση αυτή έγινε ένας ουσιαστικός διάλογος σχετικά με το σχέδιο δράσης σε συμβάν και στην χρήση ¨κοινής γλώσσας¨ στο επιχειρησιακό πεδίο για την βέλτιστη απόδοση ανταπόκρισης.  

Η ΕΕΕΔ Λιβαδειάς και το κέντρο επιχειρήσεων Αλιάρτου ευχαριστεί θερμά την 7η ΕΜΑΚ για το εκπαιδευτικό σεμινάριο και την ΠΥ Λιβαδειάς για την ουσιαστική παρουσία της  και ευελπιστεί στην καλύτερη συνεργασία.      

                                  

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το φούρνο Πολυτάρχου για την προσφορά του σε γλυκά, το κατάστημα Μπες στο Ψητό για τα γεύματα και τους ιδιοκτήτες του cineplex Φίλιππος για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας.