Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Πιστοποιημένη εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών από την Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς για όλους τους πολίτες


Η  Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς προσφέρει πιστοποιημένη εκπαίδευση σε βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών σε όσους επιθυμούν να μάθουν πώς να βοηθήσουν κάποιον που βρίσκεται σε κίνδυνο.

Τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών είναι πιστοποιημένα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC/European Resuscitation Council - www.erc.edu) με πιστοποίηση που έχει διεθνή, τριετή ισχύ και απευθύνονται σε όλους τους πολίτες.

Οι θεματικές στις οποίες εκπαιδεύονται οι συμμετέχοντες είναι οι βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών (Basic Life Support):


1. Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση

2. Αυτόματη Εξωτερική Απινίδωση

3. Αντιμετώπιση Πνιγμονής 

4. Θέση ανάνηψης ή ασφαλείας


Στο τέλος του σεμιναρίου πραγματοποιείται εξέταση σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα τα οποία θα έχετε διδαχθεί κατά τη διάρκεια του, όπως ορίζονται από το ERC .

Κάθε σεμινάριο πραγματοποιείται με 12 το πολύ εξεταζόμενους τη φορά και διαρκεί περίπου 6 ώρες.

Τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους διασώστες της Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς, στο κέντρο της ομάδας στο Πέρα Χωριό Λιβαδειάς (παλιό δημοτικό σχολείο).


Αν θέλετε να εκπαιδευτείτε και να αποκτήσετε την πιστοποίηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6980562461 ή στο email της ομάδας eeedlivadeias@gmail.com.

Με επιτυχία διεξάχθηκαν οι πιστοποιήσεις BLS από την Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς


Το Σαββατοκύριακο 16 κ 17 Νοεμβρίου, στο κέντρο της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς στο παλαιό Δημοτικό του Πέρα Χωριού, πραγματοποιήθηκε πιστοποίηση BLS, από πιστοποιημένους εκπαιδευτές και εκπαιδεύτριες του ERC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης).








Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν πάνω στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, την Πλάγια θέση Ασφαλείας και την Αφαίρεση Ξένου Σώματος (Πνιγμονή) - Τεχνική Heimlich.

Η Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και τους εύχεται να μην χρειαστεί ποτέ να αξιοποιήσουν τις νέες τους γνώσεις.





Αν θέλετε να εκπαιδευτείτε και να αποκτήσετε την πιστοποίηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6980562461 ή στο email της ομάδας eeedlivadeias@gmail.com.