Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Συνεχίζονται οι δράσεις της Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς


7ος Τροφώνιος Λιβαδειάς

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς ήταν παρόν στην κάλυψη του 7ου Τροφωνίου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 29/09/2019 με συμμετοχή 300 αθλητών. Τον αγώνα τον διοργάνωσε ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων και με την υποστήριξη της Τροχαία Λιβαδειάς.






Πανελλήνια Συνάντηση ΕΕΕΔ 2019

Το παρόν έδωσε η  Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς στην πανελλήνια συνάντηση Ε.Ε.Ε.Δ για το 2019 που πραγματοποιήθηκε στις 11-12 και 13 Οκτωβρίου στον ποταμό Αχέροντα στο Βουβοπόταμο του Δήμου Πάργας από την Ε.Ε.Ε.Δ Καναλακίου όπου έξι ομάδες με 70 μέλη από όλη την Ελλάδα φιλοξενήθηκαν σε καταυλισμό και εκπαιδεύτηκαν.




Εκπαίδευση σε σχοινοδιασωση

Συνεχίζονται οι εκπαιδεύσεις για τα μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς. Την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση στην χρησιμοποίηση σχοινιών για διάσωση.








Τα μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς, πραγματοποιούν συναντήσεις και εκπαιδεύσεις κάθε Τετάρτη στις 6μ.μ, στο κέντρο της ομάδας στο Πέρα Χωριό(παλιό δημοτικό) και είναι ανοιχτές για όποιον ενδιαφέρεται να γίνει μέλος και να ενημερωθεί για τις δράσεις της ομάδας.
Για περισσότερες πληροφορίες στο 
email: eeedlivadeias@gmail.com