Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ στις
12-13-14/03/10 θα συμμετέχει σε Πανελλήνια Άσκηση Συνεργασίας Ορεινής και Αστικής έρευνας και διάσωσης μετα απο πρόσκληση της ΕΔΟΜΑΚ ΣΚΎΔΡΑΣ   υπο την καθοδήγηση της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ( ΕΔΟΚ - ΕΣΕΠΑ) που θα λάβει χώρα στην Έδεσσα.



Τους ευχαριστούμε θερμά για την
προσκλησή τους και χαιρόμαστε ιδιαίτερα πουθα παρευρεθούμε μαζί τους με σκοπό την προώθηση της ιδέας του εθελοντισμού και την ετοιμότητα των
εθελοντικών ομάδων μας σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών . 

         


 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά όλα αυτά,αλλά ακόμα καλύτερα θα ήταν εάν ενημερονόντουσαν όλοι οι εθελόντες!Κάποια στιγμή θα πρέπει και οι καινούργοι να καταρτηστούν και να πέρνουν μέρος σε τέτοιες εκδηλώσεις. Φροντήστε λοιπόν για την σωστή και έγκυρη, ενημέρωση τους.

Think Clever είπε...

Πρώτον φίλε μου έτσι για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά και απλά να πετάμε κάτι και να το αφηνουμε να αιωρείται στον αέρα κάνοντας μόνο κακό και τίποτε άλλο παραπάνω ,η ΕΕΕΔ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ καλέστηκε στην συγκεκριμένη άσκηση και δεν ήταν ο διοργάνωτης .
Δεύτερον όποιος ενδιαφέρετε πραγματικά ,μπορεί να συμμετέχει σε οσες μα οσες ασκήσεις επιθυμεί και σίγουρα καμμία διοργανώτρια ομάδα δεν θα του το αρνηθεί.
Και τρίτον εφόσον ενδιαφέρεσαι πραγματικά δώσε μας τα στοιχεία σου η τα στοιχεία της ομάδας στην οποία ανήκεις ώστε να μπορούμε να σε ενημερώσουμε για οποιαδήποτε δραστηριότητα έχουμε υπόψιν μας .
Ευχαριστούμε