Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Τριήμερο αφιερωμένο στον εθελοντισμό που αφορά Πολιτική Προστασία από την Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς


Η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης, σας προσκαλεί σε ένα τριήμερο αφιερωμένο στον εθελοντισμό που αφορά την Πολιτική Προστασία.

                      Μη μένεις θεατής, γίνε εθελοντής

                     


Την Παρασκευή 26 Μαΐου, στο συνεδριακό κέντρο "Χρήστος Παλαιολόγος" στην Κρύα, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς καθώς και η χρησιμότητα του εθελοντισμού στην Πολιτική Προστασία. 
Στο πάνελ των ομιλητών θα βρίσκονται: ο Γενικός Γραμματέας της Πολιτικής Προστασίας Ι. Καπάκης, η Δήμαρχος Λεβαδέων κα. Γ. Πούλου, ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας κ. Μ. Κακοσαίος, ο Πύραρχος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Γ. Σηφάκης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Ελληνικής Αστυνομίας κ. Ν. Γεωργακόπουλος και ο Γενικός Αρχηγός του Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς κ Χ. Πολατσίδης.




Καθ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, από τις 10:00 π.μ έως τις 22:00, στον ισόγειο εκθεσιακό χώρο του Νερόμυλου στην Κρύα, θα βρίσκονται εθελοντές διασώστες με εξειδίκευση στην πυροπροστασία - πυρασφάλεια, τις πρώτες βοήθειες, την ορεινή διάσωση και τις τηλεπικοινωνίες. Οι εθελοντές με τον απαραίτητο εξοπλισμό θα βρίσκονται εκεί προκειμένου να σας ενημερώσουν και να σας καθοδηγήσουν στα μονοπάτια του εθελοντισμού.

                            Μη μένεις θεατής, γίνε εθελοντής

Δεν υπάρχουν σχόλια: