Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Τρεις ακόμη συμπολίτες μας πιστοποιήθηκαν στις πρώτες βοήθειες από την Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς


        Η Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς συνεχίζει να πιστοποιεί τον κόσμο στις πρώτες βοήθειες, τηρώντας ευλαβικά τα νέα μέτρα του Ε.Ο.Δ.Υ για τον COVID-19.
Τρεις ακόμη συμπολίτες μας κατάφεραν και πήραν την πιστοποίηση του BLS, από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές της Ελληνική Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς.

    Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν πάνω στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, την Πλάγια θέση Ασφαλείας και την Αφαίρεση Ξένου Σώματος (Πνιγμονή) - Τεχνική Heimlich. Σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες συστάσεις του ERC για επιβεβαιωμένους και ύποπτους ασθενείς με COVID-19.





     Η Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και τους εύχεται να μην χρειαστεί ποτέ να αξιοποιήσουν τις νέες τους γνώσεις.

    Τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών πραγματοποιούνται από τους πιστοποιημένους διασώστες της Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς, στο κέντρο της ομάδας στο Πέρα Χωριό Λιβαδειάς (παλιό δημοτικό σχολείο).
     Αν θέλετε να εκπαιδευτείτε και να αποκτήσετε την πιστοποίηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6980562461 ή στο email της ομάδας eeedlivadeias@gmail.com.








Δεν υπάρχουν σχόλια: