Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011

Η Λιβαδειά  θα υποδεχθεί, την Παρασκευή 10 Ιουνίου τη Φλόγα της Ελπίδας.Η συμμετοχή στα Αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα που αφορούν τα Special Olympics Αθήνα 2011, θα πραγματοποιηθεί με την ένθερμη υποδοχή της Φλόγας από μαθητές των σχολείων και των Τοπικών Φορέων που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στον τομέα των ΑμεΑ και του Αθλητισμού. Ο συμβολισμός της είναι ιερός γιατί μεταδίδει τις ανθρωπιστικές αξίες του σεβασμού στη διαφορετικότητα, της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο.
Η φλόγα της Ελπίδας για τους Παγκόσμιους Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2011, ανάβοντας στον Ιερό Λόχο της Πνύκας και ξεκινώντας από εκεί το ταξίδι της σε όλη την Ελλάδα και στο Εξωτερικό, θα μεταφέρει σε όλο τον κόσμο το μήνυμα των Αγώνων, μέσα από μια διαδρομή αγάπης, που θα καταλήξει την Παρασκευή 24 Ιουνίου στην Αθήνα.

Στους Αγώνες θα συμμετάσχουν πάνω από 7.000 αθλητές και 2.500 προπονητές από 180 χώρες, 3.000 κριτές / διαιτητές, 40.000 μέλη οικογενειών των αθλητών, 25.000 εθελοντές, ενώ τη διοργάνωση θα καλύψουν εκατοντάδες δημοσιογράφοι απ΄ όλο τον κόσμο.

Η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης ,Κέντρο Επιχειρήσεων Λιβαδειάς θα είναι παρών σε αυτήν την λαμπερή εκδήλωση και  θα ακολουθήσει τους εθελοντές λαμπαδηδρόμους σε όλη την  πορεία που θα διανύσουν μέχρι το Κέντρο της πόλης μας , παρέχοντας όταν και όπου χρειαστεί την βοήθειά της σε Ά βοήθειες και τις  επικοινωνίες .

 Η Επιτροπή των Διοργανωτών των Αγώνων, προσκαλεί σε αυτή την γιορτή του αθλητισμού, του Πολιτισμού και του Ανθρωπισμού, όλους τους συμπολίτες μας για να ενωθούμε με το κεντρικό σύνθημα των Αγώνων προτείνοντας και λέγοντας : «Είμαι μέσα», ενώνοντας την φωνή τους με τον Υπέροχο Κόσμο των Νικητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: