Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Flat-Pack Recovery Rescue Boat... σωτηρία στα βαθιά νερά!

Γενικά, στο επίκεντρο είναι πάντα τα συστήματα ταχείας αντίδρασης kinda που βοηθούν κατά τη διάρκεια καταστροφών.
Εδώ το μέσο δεν είναι για σενάριο ταχείας αντιμετώπισης ή πρόληψης, αλλά για μετά την καταστροφή. Η έμφαση δίνεται σε ένα σύστημα ενός αξιόπιστου σκάφους, το οποίο θα βοηθήσει την ανάκτηση του φορτίου και των θυμάτων. Είναι αποθηκευμένα και μεταφέρονται στοιβαγμένα σε εννιαδες στην κλειστή τους μορφή, καλύπτοντας ελάχιστο χώρο μέχρι να χρειαστούν οι υπηρεσίες τους.
Σωλήνες πακτώνων που υπάρχουν στην κατασκευή, προσθέτουν σταθερότητα στο σχεδιασμό και έχουν λειτουργικό ρόλο όταν το σκάφος βρίσκεται στο νερό. Τα πλευρικά τοιχώματα μπορούν να γίνουν κιγκλειδώματα η να περιστραφούν και να γίνουν σκάλες, για να βοηθήσουν τους ναυαγούς. Ανάλογα με τις συνθήκες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως κατά χώρο για το φορτίο ή τραβώντας τα αναδιπλούμενα καθίσματα να φιλοξενήσει μέχρι 26 άτομα.
Μια σκηνή είναι αποθηκευμένη στο διαμέρισμα του κουφαριού, παρέχοντας προσωρινή στέγαση, μέχρι την μεταφορά στην ασφάλεια πλοίου και την διάσωση.
rescueboat matt
rescueboat matt2
rescueboat matt3
rescueboat matt4
rescueboat matt5

Στοιχεία και αριθμοί:
- L 'x Π "x Υ»: 14 x 8 x 0,75 (w / σωληνάρια 14 x 8 x 1.75) (w / σκηνή 14 x 8 x 5,75)
- Υλικό: βαρέως τύπου πολυμερούς (ή αλουμίνιο) για το σώμα σκάφους και σωλήνες πλωτήρα, πλευρικά τοιχώματα χάλυβα. Ξύλινα ή πλαστικά κουπιά, πλαστικούς ή αλουμίνιους πάγκους, καμβά ή συνθετική σκηνή με μεταλικό σκελετό, πόλους από καουτσούκ.
- Η δυναμικότητα θέσεων: 10 άνετα, 20 πλήρη μεταφορική ικανότητα, 26 κατ 'ανώτατο όριο
- Ικανότητα ύπνου: 8 άνετα, 14 κατ 'ανώτατο όριο
Σχεδιαστής: Matthew Spencer