Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Εκπαίδευση στις Α' Βοήθειες σε διευθυντές και εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Βοιωτίας

 Η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς ύστερα από πρόσκληση της ΔΔΕ Βοιωτίας, πραγματοποίησε εκπαίδευση -εισήγηση πάνω στις Πρώτες βοήθειες στους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς της παραπάνω Διεύθυνσης.


Η Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς ευχαριστεί για άλλη μια φορά τη ΔΔΕ Βοιωτίας για την πρόκληση και την τιμή που της έκανε. Επίσης συγχαίρει τα μέλη της Διεύθυνσης για την κίνηση και μακάρι να υπάρξουν και άλλες αντίστοιχες. 






Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Συνεχίζονται οι πιστοποιήσεις των συμπολιτών μας στις Ά Βοήθειες από την Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς

 Η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς συνεχίζει την πιστοποίηση των πολιτών της Λιβαδειάς και των ευρύτερων περιοχών πάνω στις Ά Βοήθειες και συγκεκριμένα στη Βασική Υποστήριξη Ζωής.


Τα σεμινάρια συνεχίζονται και η λίστα των υποψηφίων συμπολιτών μας όλο και μεγαλώνει κάνοντας μας χαρούμενους μεν για την ευαισθητοποίηση του κόσμου πάνω στις Πρώτες Βοήθειες αλλά συνάμα υπεύθυνους για την άρτια εκπαίδευσή τους από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές της Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς.








Αν θέλετε και σεις να λάβετε την πιστοποίηση πάνω στη Βασική Υποστήριξη Ζωής στείλτε email στο eeedlivadeias@gmail.com ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 6980562461 (Αθανασίου Β.) για περισσότερες πληροφορίες.