Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ

Έψαξα , έμαθα ,την γνώρισα , εκπαιδεύτηκα , εξασκήθηκα , προσπάθησα να  μετάδωσω τις γνώσεις μου . . . .  

Αλλά εψαχνα καιρό να βρώ κάτι που θα μου έδινε την ευκαιρία να μπορώ να αγγίξω τους net φίλους μου,να τους φέρω κοντά στην γνώστη σαν έννοια Κάρπα ,αλλά άγνωστή στους περισσότερους σαν Ελπίδα ζωής .
Όταν βρήκα αυτήν την εφαρμογή πραγματικά ενθουσιάστηκα , ένιωσα δυνατός και σίγουρος . Μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω να παλέυω για τον στόχο μου ...



Την γνωριμία της " ΚΑΡΠΑ " ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ








Μία εκπληκτική εφαρμογή διαδραστικής εκπαίδευσης καρδιοναπνευστικής αναζωογόνησης και πνιγμονής.Εξασκηθείται ,παιδευτείτε  ΤΩΡΑ . . .
 
Εύχομαι να μη χρειαστεί ποτέ να δώσετε πρώτες βοήθειες σε κάποιον συνάνθρωπό μας που κινδυνεύει, αλλά αν παρ΄ελπίδα χρειαστεί καλό είναι να μην είστε απλοί μάρτυρες στο θάνατό του







Εκπαίδευση στην Π.Υ Λιβαδειάς

Άλλη μια ημέρα εκπαίδευσης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς .Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που μας δέχονται στο << σπίτι τους >> και ως φιλόξενοι οικοδεσπότες μας μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους .Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του ΔΣ σε όλα τα μέλη για το πάθος και την υπομονή τους παρά την κούραση όλης της ημέρας στην προσωπική τους ζωή .







Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Δουλειά = Εκπαίδευση

Γιά άλλη μια φόρα η Εεεδ Λιβαδειάς ,όπως το συνηθίζει πάντα , βρήκε την ευκαιρία μέσα απο την δουλειά να βγάλει και την εκπαίδευση των μελών της .
Μας ζητήθηκε να αφαιρέσουμε τα παλαιά φωτιστικά απο τις γέφυρες της πανέμορφης Κρύας μας και εμείς για μία ακόμη φορά είμασταν εκεί .... 






Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ της ΕΕΕΔ Λιβαδειάς σας ενημερώνει για την οικειοθελή παραίτηση απο την θέση του Αντιπροέδρου , Κ . Τσουλή Μιλτιάδη και τον ευχαριστεί θερμά για όσα έχει προσφέρει στην Ένωση .

Το Δ.Σ και τα μέλη της ΕΕΕΔ του εύχονται καλή δύναμη στην νέα πορεία που καλείται να ακολουθήσει για τα κοινά της πόλης μας .




Το νέο Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.Δ. Λιβαδειάς διαμορφώνεται ως εξής :

· Πρόεδρος : Τζαμάλας Νικόλαος
· Αντιπρόεδρος : Κούτσικος Γεώργιος
· Γ. Γραμματέας : Ανέστης Νικόλαος
· Ταμίας : Παλαμίδας Αναστάσιος
· Α Μέλος : Κατσίκας Παναγιώτης
· Β Μέλος : Κουτελίδας Ιωάννης
· Γ Μέλος : Κωστάκος Γεώργιος


Με εντoλή του Δ.Σ της ΕΕΕΔ
Κέντρο Επιχειρήσεων Λιβαδειάς

Γεώργιος Κούτσικος

Αντιπρόεδρος - Υπεύ
θυνος Δημοσίων Σχέσεων

Mεταφορά φορείου σε επικίνδυνο περιβάλλον -Εκπαίδευση των μελών

Φωτογραφίες απο την σημερινή εκπαίδευση των μελών μας. Φοβερή ημέρα , παιδιά γεμάτα θέληση και όρεξη , φοβερη εκπαίδευση ,και πάντα καλή παρέα .

Αυτή είνια η ΕΕΕΔ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ