Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

4ος αγώνας Downhill του Πανελληνίου κυπέλλου Open

Στις 21 Ιουνίου πραγματοποιείται ο 4ος αγώνας Downhill του Πανελληνίου κυπέλλου Open στο μονοπάτι Rodeo Trail. Το μονοπάτι βρίσκεται στη Λιβαδειά, στο λόφο του Προφήτη Ηλία εντός της πόλης. 
Διαδρομή:
Η διαδρομή είναι περίπου 1120 μέτρα, μέσης τεχνικής δυσκολίας, με κλίσεις, ξύλινες και χωμάτινες κατασκευές και είναι κατασκευασμένη για ποδήλατα κατάβασης, με το λιγότερο 160 χιλιοστά διαδρομής αναρτήσεων μπρος-πίσω (Full-suspension). Στην πίστα θα υπάρχει προειδοποιητική σήμανση σε όλα τα δύσκολα ή περίεργα σημεία όπως επίσης και εναλλακτικές διαδρομές (chicken runs) στα δυσκολότερα κομμάτια της διαδρομής. Η αφετηρία βρίσκεται στον λόφο αριστερά του Προφήτη Ηλία, στο σημείο που υπάρχει η δεξαμενή της πυροσβεστικής, σε υψόμετρο 448 μέτρων. Ο τερματισμός βρίσκεται σε υψόμετρο 257 μέτρων ,191 μέτρα χαμηλότερα από την εκκίνηση.


Η ΕΕΕΔ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ θα είναι παρούσα για ακόμη μία φορά 














ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ 

http://e-sterea.gr/index.php/nea/eidiseis/epikairotita/11616-livadeia-me-megali-epityxia-oi-agones-downhill-2015?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook 

Ε.Ε.Ε.Δ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Ευχαριστούμε πολύ το www.kopaida.gr και τον Παναγιώτη Τσούρα για την άψογη συνεργασία που έχουμε σε ότι αφορά τα καιρικά και την παραχώρηση χώρου στο διαδίκτυο ώστε η εικόνα τις Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς να βγαίνει παντού!
Μας αφιέρωσε και αυτή την πανοραμική λήψη του ώστε να δούμε το κέντρο μας από ψηλά!
Πάρτε λοιπόν μία γεύση!!




<ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ>


Η Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς μαζί με την βάση ετοιμότητας Αλιάρτου και φέτος ρίχνετε στη (μάχη) τις πυρασφάλειας του ευρύτερου Δήμου και τις περιοχής.
Από Δευτέρα 01/06/2015 μέχρι και 30/09/2015 θα πραγματοποιούνται καθημερινές υπηρεσίες πυρασφάλειας στην βάση της Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς στο πέρα χωρίο. Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας!
Εφόσον αντιληφθείτε πυρκαγιά καλέστε αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο τηλέφωνο 199 και δώστε σαφείς πληροφορίες για το σημείο όπου βλέπετε την πυρκαγιά.
Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς.




ΕΕΕΔ 2014 - 2015


Άσκηση Απεγκλωβισμού 17 Μαΐου 2015".

Παρασκευή 15/05/2015. Ώρα 21:00 μ.μ
Πληροφορίες φτάνουν στο κέντρο επιχειρήσεων της Ε.Ε.Ε.Δ. Λιβαδειάς πως αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του το οποίο έχει πέσει σε χαράδρα περίπου 30 μέτρων σε δύσβατη περιοχή. Στην Ε.Ε.Ε.Δ. Λιβαδειάς και στην Βάση ετοιμότητας Αλιάρτου χτυπάει συναγερμός!
Η ομάδα καταφθάνει στο κέντρο επιχειρήσεων και ετοιμάζει τα οχήματα της και τον διασωστικό της εξοπλισμό. Σε πολύ γρήγορο χρόνο προσεγγίζει το σημείο και ξεκινάει η διαδικασία απεγκλωβισμού των θυμάτων.
Τα παραπάνω δεν αποτελούν πραγματικό περιστατικό αλλά άσκηση ετοιμότητας της ομάδας.
Ευχαριστούμε την δήμαρχο Λιβαδειάς κα. Πούλου όπως και τον αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας κο Φορτώση που παραβρέθηκαν στη άσκηση της Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς.

Τέλος ευχαριστούμε τον Δημήτρη Παπαγεωργίου (Dimitris Papageorgiou) για το φωτογραφικό του υλικό.
Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς.

























Περισσότερες φωτογραφίες στην Ομάδα μας στο FB

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205489052763489&set=oa.10152859155247055&type=1&theater