Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Καθαρισμός Κάστρου Λιβαδειάς

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όσους πολίτες της Λιβαδειάς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου Λιβαδειάς και της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης - Κέντρο Επιχειρήσεων Λιβαδειάς ,για τον καθαρισμό του Κάστρου της Πόλης μας που πραγματοποιήθηκε σήμερα και ώρα 09:00 .Πραγματικά μία φανταστική ΠΑΡΕΑ με χαμόγελο και όρεξη έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να αναδείξει την ομορφιά αυτού του Κάστρου αλλά και να δώσει την πρόσβαση , καθαρίζοντας τα μονοπάτια ,και σε άλλους να θαυμάσουν αυτό το υπέροχο στολίδι της Λιβαδειάς. Θα το ξανακάνουμε και ΜΑΚΑΡΙ την επόμενη φορά να είμαστε περισσότεροι . ΠΑΝΤΑ να συμμετέχουμε στα κοινά της Πόλης ,να μην ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ τίποτα απο τους άλλους ΑΛΛΑ πολλά απο τον εαυτό μας .
 
 


 

Δράσεις ΕΕΕΔ

Ο Δήμος Λεβαδέων, σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Βοιωτίας καθώς και με λοιπούς συλλόγους της πόλης και μεμονωμένους εθελοντές, διοργανώνει «εθελοντικό καθαρισμό» στο Κάστρο της Λιβαδειάς, την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 9.00 π. μ.
Η δράση θα περιλαμβάνει εργασίες καθαρισμού των υφιστάμενων μονοπατιών καθώς και εργασίες απομάκρυνσης ξερών κλαδιών που αυξάνουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς.
Η συνάντηση θα γίνει στη δυτική είσοδο του Κάστρου (γήπεδο τένις Ζαγαρά).
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη για την επιτυχία της δράσης.