Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ

Η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης έχει την ανάγκη να πει το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη ,τον Δημήτρη όλης της ΕΛΛΑΔΑΣ .ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ! !

ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ,ΑΔΕΡΦΕ , ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
 
 

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Πνιγμός 86 χρονού στον Ορχομενό Βοιωτίας

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά η ΕΕΕΔ Λιβαδειάς κλήθηκε να συμμετέχει σε έρευνα ηλικιωμένου στην περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας ο οποίος βρέθηκε πνιγμένος .

Ο ηλικιωμένος είχε πάει για χόρτα και επέστρεφε στο σπίτι του περνώντας όμως από την μικρή γέφυρα του Μαυροπόταμου, λίγο έξω από τον Ορχομενό, γλίστρησε και έπεσε στο νερό.
 
Το ότι καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι προκάλεσε ανησυχία στην οικογένεια του, που άρχισε να τον ψάχνει. Στις έρευνες συμμετείχαν οι κάτοικοι του χωριού, 5 μελές κλιμάκιο της  Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης, η πυροσβεστική υπηρεσία και η αστυνομία.

Αρχικά βρέθηκε το ποδήλατό του μέσα στο νερό του ποταμού και εκεί εστιάστηκαν οι έρευνες. Τα μέλη της ΕΕΕΔ Λιβαδειάς  έριξαν στο νερό βάρκα ιδιώτη απο τον Ορχομενό  και συνέχισαν να ψάχνουν με προσοχή. Ο άτυχος ηλικιωμένος εντοπίστηκε, δυστυχώς νεκρός, 500 μέτρα μακρύτερα στην μέση του ποταμού. Είχε παρασυρθεί από το νερό και εγκλωβίστηκε σε φερτά υλικά.Το πτώμα παρελήφθη απο το ΕΚΑΒ .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΤΗ ! ! !

Άμεση ανταπόκριση της ΕΕΕΔ στην πρόσκληση του Δήμου Λεβαδέων για αλλαγή των λαμπτήρων κάτω απο τις γέφυρες στην Κρύα . . Καλή δουλειά και πολύ γέλιοοοο.