Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Αντιπυρική περίοδος is started

Αντιπυρική περίοδος is started ! ! ! Η ΕΕΕΔ είναι πανέτοιμη ετοιμοπόλεμη και διαβασμένη  ...Ελπίζουμε να μην χρειαστούμε καθόλου .Αρκεί βέβαια  ΟΛΟΙ  μας να προσέχουμε .......


ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!!






BIKE --- SAFE AND SMART

BIKE --- SAFE AND SMART ! ! Το μπράβο είναι ότι το  ελάχιστο μπορούμε να πούμε στους διοργανωτές .Θα πούμε όμως και μπράβο σε αυτούς που το στήριξαν με την παρουσία τους .Μια θαυμάσια και ξεχωριστή εμπειρία και ένα καλό practice για την κυκλοφορία μας στους δρόμους με τα ποδήλατα .
Μέσα λοιπόν σε ένα  αβέβαιο και γεμάτο πίκρες παρόν τέτοιες εκδηλώσεις σου δίνουν χαμόγελο και θάρρος για ένα καλύτερο και πιο λαμπερό μέλλον .
Όσο και αν δεν το πιστεύουμε η κρίση θα πάψει να υφίσταται εαν όλοι μας τιμήσουμε τον εθελοντισμό και συμμετέχουμε ενεργά σε τέτοιες εκδηλώσεις .Κάποιοι δουλεύουν σκληρά ,και μοιράζονται οτι πιο πολύτιμο έχουν << τον χρόνο τους >> μαζί μας .

ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ . . ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ..ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΊΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ    




Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

18 - 20 Μαΐου 2012 Πανελλήνια Συνάντηση – Άσκηση Συνεργασίας / Ετοιμότητας των ΕΕΕΔ

Τα λόγια περιττά .Τα συναισθήματα δυνατά .Περιπέτεια , δράση ,ετοιμότητα ,συνεργασία , αλληλοβοήθεια ,αλληλεγγύη , υπερπροσπάθεια και αμέτρητα τόσα καλά ,αγκάλιασαν το τριήμερο της συνάντησης .Μάθαμε πολλά ,δώσαμε αρκετά ο ένας στον άλλον ,άλλωστε εθελοντισμός σημαίνει ανιδιοτέλεια , εμπειρία , αγάπη για αυτο που κάνεις .Είχα γράψει κάποτε σε ένα άρθρο <<   ΑΞΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ? ? ? ?   - - ----  Ναι αξίζει γιατί  Αποκτάς νέες γνώσεις ,νέες δεξιότητες και εμπειρίες ,ψυχική υγεία ,συναναστρέφεσαι με άλλους ανθρώπους παλεύοντας για τον ίδιο σκοπό ταυτίζοντας τον εαυτό σου μαζί τους ,αποκτώντας τα ίδια ενδιαφέροντα ,απασχολείς δημιουργικά  τον ελεύθερο χρόνο σου ,αναπτύσσεις και εμπλουτίζεις  την προσωπικότητα σου και κυρίως

ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ . . .

Γιατί απλά ο ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ είναι από μόνος του ένας πρωταθλητής της ζωής ,γιατί κάνει πράξη αυτό που πιστεύει χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα και ατομική προβολή ,χωρίς να περιμένει οι υπόλοιποι να καταλάβουν τον σκοπό . . .

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους σας την ΕΕΕΔ Θεσσαλονίκης ( Μαμά ) , την ΕΕΕΔ Αττικής ( Αλτρουιστές ) , την ΕΕΕΔ Ιωαννίνων ( Κομμάντα των φαραγγιών ) και φυσικά όσες ΕΕΕΔ δεν μπόρεσαν να παρευβρεθούν .

Ο Εθελοντισμός μας ένωσε και η ζωή μας έκανε αδέρφια .Στα καλά και στα άσχημα .