Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Ευχαριστία της Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς προς το φαρμακείο Αγγελική Π. Τζεμου

   Η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς ευχαριστεί το φαρμακείο Αγγελική Π. Τζεμου για τη χορηγία 2 αυχενικών κολαρων PHOENIX-PHILADELPHIA ενισχύοντας έτσι τον διασωστικό εξοπλισμό της Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς.















Ευχαριστία της Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς προς την εταιρεία Σπάρος.

   Η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς ευχαριστεί την εταιρεία Σπάρος για την οικονομική ενίσχυση που πρόσφερε που στην Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς.















Ασκηση Υγρό Πυρ 2022 με τη συμμετοχή και της Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς



 Τη Τετάρτη 16 Μαρτίου, διεξήχθη άσκηση επι χαρτου από την ΠΥ Λιβαδειάς σε συνεργασία με λοιπούς συναρμόδιους φορείς με κωδική ονομασία ΥΓΡΟ ΠΥΡ 2022-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που αφορούσε πυρκαγιά σε λεκάνη ασφαλείας δεξαμενής μαζούτ στην επιχείρηση αλουμίνιο της Ελλάδος η οποία εμπίπτει λόγο επικινδυνότητας στην οδηγία Seveso 3.


Στην άσκηση συμμετείχαν ο Διοικητής ΠΕΠΥΔ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ο Διοικητής Π.Υ. Ν Βοιωτίας , ο Διοικητής ΠΥ Λιβαδειάς ο Υποδιοικητής της έβδομης ΕΜΑΚ η ομάδα πυροπροστασίας του εργοστασίου η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς καθώς και εκπρόσωποι λοιπών εμπλεκομένων φορεων !!!




Κείμενο από firefightingreece.gr

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Κάλεσμα της Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς για νέα μέλη. ¨Γίνε εθελοντής διασώστης.¨

Η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς,καλεί  όλους όσους θέλουν να δραστηριοποιηθούν ως Εθελοντές Διασώστες και να συνδράμουν στο έργο της ομάδας προσφέροντας όπως, όσο και όταν μπορούν.


                               


Το κέντρο της ομάδας βρίσκεται στο Πέρα Χωριό Λιβαδειάς, είναι ανοικτά κάθε Τετάρτη 18.00 με 20.00 και είναι το σημείο συνάντησης των μελών. Είναι αφορμή για να  βρεθούμε μεταξύ μας, να κουβεντιάσουμε, αλλά και για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας πάνω σε θέματα χρήσιμα στη διάσωση μέσω των σεμιναρίων που πραγματοποιούνται. Διαφορετικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6944524561 (Μίχας Λουκάς) για τη Λιβαδειά ή στο 6995296596 (Τσίτσας Παναγιώτης) για Αλίαρτο.









Τα γεγονότα του καλοκαιριού με τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την χώρα μας, αλλά και τα πρόσφατα προβλήματα που δημιούργησαν τα χιόνια στην περιοχή μας καταδεικνύουν την αναγκαιότητα της ύπαρξης ανθρώπων, οι οποίοι έχοντας την κατάλληλη εκπαίδευση και την προθυμία να βοηθούν ανιδιοτελώς σε δύσκολες καταστάσεις.

Ποιοι είναι οι τομείς της ομάδας;

Ορεινη Διασωση,
Διασωση σε υγρο στοιχειο,
Φυσικες καταστροφες (γεωλογικά & καιρικά φαινόμενα),
Τεχνολογικες καταστροφες (βιομηχανικοί κίνδυνοι),
Πρωτες Βοηθειες,
Επικοινωνιες,
Δασοπροστασια, και φυσικά
Συνεχης εκπαιδευση


Έλα στην παρέα της Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς, γίνε εθελοντής διασώστης, πρόσφερε αυτό που μπορείς.