Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Η Ε.Ε.Ε.Δ. Λιβαδειάς και το Κέντρο Επιχειρήσεων Αλιάρτου στην κάλυψη εκδήλωσης, παράδοση - παραλαβή των κήπων Αλιάρτου.



Ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιών κ. Ντασιώτη Γιώργου η Ελληνική Ένωση Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς και το Κέντρο Επιχειρήσεων Αλιάρτου ολοκλήρωσαν την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης στις 09.07.2022 με την παρουσία τους μέσα σε μια υπέρλαμπρη εκδήλωση.










Στο εμβληματικό πάρκο των 144 στρεμμάτων παρευρισκόμενοι ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Βοιωτίας Φάνης Σπανός,  η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά, ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης, οι Νομικοί Σύμβουλοι Περιφέρειας και Δήμων, και ο Μητροπολίτης Θηβών Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος.
Η εκδήλωση έκλεισε με συναυλία του Μανώλη Μιτσιά.



 

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ''ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ'' ΣΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 06/07/2022

 Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε γεωργική έκταση στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Βοιωτίας το απόγευμα της Τετάρτης στις 06.07.2022. Επιχείρησαν 25 πυροσβέστες και 11 οχήματα της Π.Υ., η  Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς με 6 διασώστες και δυο οχήματα, υδροφόρες ΟΤΑ, και εναέρια μέσα. 






                                       

      Στα πλεονεκτήματα της επιχείρησης ήταν η ευκολία της άμεσης προσέγγισης της Ε.Ε.Ε.Δ. Λιβαδειάς στο μέτωπο της φωτιάς με αποτέλεσμα τη γρήγορη καταστολή της.