Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Nεα αντιπυρική περίοδος 2014 - Πυρασφάλειες

Και φέτος η Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς ρίχνετε στη (μάχη) τις πυρασφάλειας του ευρύτερου Δήμου μας και τις περιοχής
Από 01/06/2014 μέχρι και τις 31/08/2014 η ομάδα μας θα βρίσκετε σε 24ωρη ετοιμότητα και θα επέμβει όπου είναι αναγκαίο για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.
Ευχή όλων μας να μην ξαναζήσουμε τον περσινό εφιάλτη στην περιοχή μας, γιαυτό και χρειάζεται προσοχή από όλους μας.
Καλούνται όλα τα μέλη αύριο Τετάρτη 28/05/2014 στις 20:00 το απόγευμα στο κέντρο επιχειρήσεων σ...το πέρα χωριό για την σχετική ενημέρωση.
Ο ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ εθελοντισμός κάνει θαύματα και προκαλεί αισθήματα θαυμασμού και ευγνωμοσύνης.
Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς.

Συνεισφορά - Αλληλεγγύη - Αλτρουισμός

 

 Ο πιο προφανής λόγος που οι άνθρωποι γίνονται εθελοντές είναι το πάθος τους για κάτι που αγαπούν.

Οι άνθρωποι, που έχουν προσωπική σύνδεση με μία περιοχή, δρουν εθελοντικά στην κοινότητά τους θέλοντας να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέρος τόσο για τους ίδιους όσο και για τους συνδαιτυμόνες τους.

Μοναδικές εμπειρίες...

Ως εθελοντής θα πάρετε μια πραγματική γεύση από την τοπική κουλτούρα, επιτρέποντάς σας να γίνεται ένας πραγματικός ταξιδιώτης, αντί ένας απλός τουρίστας.
 
 
 
 
 
 
Προσωπικά Οφέλη

 Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς οι εθελοντές μπορούν να εντοπίσουν τη μορφή των εθελοντικών δράσεων που πλησιάζει τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία τους. Μέσα από τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει ο εθελοντισμός οι εθελοντές ενισχύουν τις καλές πλευρές του χαρακτήρα τους και διαμορφώνουν ένα καλύτερο πρόσωπο. Οι εθελοντές που επιστρέφουν γίνονται πιο ανεξάρτητοι, πιο θαρραλέοι, ανοιχτόμυαλοι και τολμηροί.
 

Φιλίες 

 Οι άνθρωποι βρίσκουν συχνά ισόβιες φιλίες μέσω της εθελοντικής εργασίας. Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν τον εθελοντισμό κυρίως για να αναπτύξουν φιλίες αντιμετωπίζοντας έτσι τη μοναξιά των καιρών μας.