Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Μια ακόμη συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τους μικρούς μας φίλους και βέβαια και την βοήθεια μιάς αξιόλογης δασκάλας της πόλης μας με στόχο την γνωριμία των παιδίων με την ΕΕΕΔ και το έργο της αλλά και την προώθηση του πνεύματος του εθελοντισμού .
Η συνάντηση αυτή έχει σαν σκοπό την επιμορφωτική λειτουργία του εθελοντισμού και την δημιουργική απασχόληση των παιδίων ώστε να έρθουν πιο κοντά και να νιώσουν την ανιδιοτελή προσφορά μέσα απο πολύχρωμες εικόνες και παιχνίδια .
Μία προσπάθεια πολύ σημαντική που χρειάζεται να γίνει απο όλους μας δίοτι εθελοντισμός σημαίνει παιδεία , και παιδεία σημαίνει πολιτισμός .


ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ...ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

 

 

2 σχόλια:

ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!!!
ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ....ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ.
ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ...

ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ !!!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ.
ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΥΠΟΨΗΝ ΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.